fredag 6 november 2009

Tokrandom.

Trodde att jag skulle ha tid att göra såna här saker idag. Men det var ju dumt tänkt. Utlovade lite musik idag. Till nästa gång blir det tema och lite mer känsla. Hoppas jag. Nu tar jag en genväg och skickar en av mina playlists. Den är rätt skön, tycker jag.


/ Ludd.

3 kommentarer:

 1. Varför skriver du massa punkter hela tiden, det blir oskönt att läsa verkar bara som att du försöker vara "annorlunda" fast det funkar inte riktigt. Längre meningar, tack.

  SvaraRadera
 2. Ok dags för debuten här.

  Bra playlist, men det är förhädelse att ha med Teddybears nya versioner av sina klassiska låtar. Kanske för att man är uppväxt med orginalen.

  Annars mkt mulligt!

  SvaraRadera
 3. @Anonym: Haha, du har helt rätt. Det kan vara så att det började med att jag skulle vara annorlunda. Faktum är dock att jag tycker att det är skönt att skriva korta meningar. Kan däremot hålla med om att det blivit för mycket av det. All feedback är bra feedback, tack för tips! Försöker som sagt lära mig.

  @Sebbe: Skönt med debuten. Jag har saknat dig i mina kommentarsfält. Jag håller med dig angående Teddybears, men jag har nog lyckats spela sönder originalen och tycker att de lyckats bra med de nya versionerna så då fick de flyga in. Vad tycker du?

  SvaraRadera