måndag 21 september 2009

En ny dimension.

Insåg att jag tycker om att skriva. Riktigt mycket faktiskt. Så har bestämt mig för att dela med mig av det jag skriver.

Det kommer att bli allt möjligt, men ska försöka hålla mig till kommunikation på olika sätt och i olika medier. Är otroligt intresserad av reklam, så det blir troligtvis mycket sånt. För reklam tycker väl alla om? Speciellt den där härliga reklampausen mitt i upplösningen på din favoritfilm. Det är då man älskar reklam som mest. Eller inte.

Självklart blir det inte bara reklam. För jag gillar ju faktiskt annat också. Typ musik, kläder, kultur, företagande, inspirerande människor och livet. Så troligtvis kan även dessa ämnen förgylla denna digitala mötesplats. För det är ingen blogg. Jag vill att ni ska vara med och kommentera också. Det är halva grejen. Kommunikation handlar nämligen om dialog. Det är att lyssna och prata. Det ska vi göra.

Juste, ska man presentera sig? Om du är nyfiken på vem jag är, så finns jag lite överallt. Jag vill gärna veta vem du är. Hör av dig.

Mail: luddejonsson@hotmail.com

Facebook: www.facebook.com/ludwig.jonsson

Twitter: www.twitter.com/ludwigjonsson

LinkedIn: www.linkedin.com/in/ludwigjonsson

YouTube: luddspudds

CloudProfile: www.ludwigjonsson.cloudprofile.com/

Telefon: Den får ni inte.

Adress: Inte den heller.Ludwig Jonsson är en kille som jobbar med reklam och älskar kommunikation.

1 kommentar:

  1. Vad kul att du ska starta en blogg, ser fram emot roliga tips och åsikter!

    SvaraRadera