onsdag 7 oktober 2009

Dressingroom i tiden.


Kfem i Vällingby går före sin tid och tar dressingroomet till en ny dimension. Genom att ha en dator och webbkamera i omklädningsrummet behöver Blondinbella, Kenza och de andra modebloggerskorna inte ta sig hem innan de uppdaterat sin blogg. Det räcker med att åka till Vällingby. Otippat.

Men smidigt och kul. Helt klart i tiden. När du sedan uppdaterat din blogg så kan du dessutom koppla vidare till Twitter, Facebook eller vilket nätverk du än vill. Men inte nog med det, du kan dessutom rösta på snyggast outfit i Vällingby. Tufft. Om du blir den som är snyggast så får du fronta DN, Metro och i banners på modesajter.


Det är just nu en otrolig blandning av folk som lägger upp bilder, det används dessutom till alla möjliga olika saker. Några kör det som kontaktannons, vissa för att snyta sig, vissa för att göra sköna grimaser och andra bara för att?

Jättesmart. Jättesnyggt och innovativt av Kfem.

3 kommentarer:

 1. Haha! Va kul! Intressant att dem gör något nytt.. Men blir det inte lätt så att folk missbrukar det då?

  SvaraRadera
 2. Det har du tyvärr troligtvis rätt i. Förhoppningsvis inser folk hur kul och vilken nytta det kan göra och tar hand om det..

  Men absolut, det är nog lätt att det missbrukas också!

  SvaraRadera
 3. Mina ord blir nog kontroversiella när jag säger att denna uppfinning verkar totalt meningslös. 1. vem åker till vällingby för att fotografera sig själv? 2. majoriteten bloggar inte. 3. hur egocentrisk är man egentligen inte om man står och posar i omklädningsrummet för att visa sin bästa sida? 4.undrar hur långa köerna till provrummen blir? 5.snacka om slöseri med energi och pengar. lägg pengarna på något vettigare istället!
  listan kan bli väldigt lång.
  börjar fundera på vilket absurt samhälle vi egentligen lever i när man installerar datorer i omklädningsrum.. tycker det är skratt retande.
  Ge mig en fördel med dessa, som inte låter patetisk?

  SvaraRadera